Meteen naar de inhoud

Life coach voor vrouwen

annet-van-der-zande-life-coach

Even voorstellen

Mijn naam is Annet van der Zande, ik ben life coach in Twello, tussen Apeldoorn en Deventer. Ik ben getrouwd met een lieve man en moeder van 2 volwassen zonen die niet meer thuis wonen en schoonmoeder van een lieve schoondochter.

Al vanaf mijn 17e levensjaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, als verzorgende IG in verschillende verpleeghuizen met dementerenden, somatisch beperkte bewoners en bewoners met de ziekte van Huntington. Daarnaast heb ik collega’s geschoold en getoetst op verpleegtechnische handelingen.

In alle gevallen was het opvallend dat collega’s en bewoners/cliënten mij dingen vertelden waarvan ik dacht: “Waarom vertellen ze dat aan mij?”

Mijn verlangen

Vaak krijg ik de feedback dat ik goed kan luisteren en rust uitstraal. Dit was ik mezelf eerst niet bewust, maar het klopt dat ik graag om ga met mensen. Ik wil het beste uit mensen halen, met name vrouwen, zodat ze gaan inzien wie ze mogen zijn, dat ze geliefd en wonderlijk mooi zijn.

Al enkele jaren had ik het verlangen om vrouwen te begeleiden die het gevoel hebben te veel ballen in de lucht te moeten houden, last hebben van belemmerende gedachten of overtuigingen, zichzelf ergens zijn “kwijtgeraakt” en een luisterend oor nodig hebben.

Mijn wens is om samen met jou op te lopen en dat je (weer) mag gaan ontdekken hoe wonderlijk mooi je gemaakt bent en dat je weer mag gaan schitteren zoals je bedoeld bent.

Werkwijze

Ik ga uit van een totaal mensbeeld: de gehele mens is belangrijk. Samen gaan we op zoek naar balans in geest, ziel en lichaam en kijken we zowel naar privé- als werksituaties. Wanneer één van deze gebieden uit balans is kan dat effect hebben op andere gebieden in je leven.

We beginnen met het formuleren van je doel. Door goed te luisteren naar jou, wil ik samen met jou op onderzoek gaan naar waar jij naar verlangt, waarin jij het gevoel hebt vast te lopen, last hebt van stress, je jezelf beter wilt leren kennen, verandering wilt of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor.

We maken samen een persoonlijk actieplan om te bepalen waar je naar toe wilt en hoe je daar komt. We bespreken elke keer hoe het gaat met het werken aan je doelen, wat er al wel lukt en wat nog niet en kijken naar wat hier helpend in is.

Actief betrokken

Ik help je bij het reflecteren en het verkrijgen van nieuwe inzichten (coaching kan je helpen jezelf en anderen beter te leren kennen, positiever in het leven te staan en drempels en uitdagingen te overwinnen).

Je geeft je hulpvraag aan maar bent zelf verantwoordelijk voor het nemen van stappen. Jij bepaalt wanneer je er klaar voor bent om de gesprekken af te ronden. Mijn doel is jou hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen en belemmerende gedachten en overtuigingen te herkennen.

Vanuit mijn christelijke overtuiging geloof ik dat ieder mens gekend en geliefd wordt door God. Als je dat wenst, wil ik je helpen met je verlangen om te worden zoals God je bedoeld heeft. Hij heeft je wonderlijk mooi gemaakt en mijn verlangen is dat jij ook gaat ontdekken hoe je (weer) kunt gaan stralen en schitteren.

Ik wil actief betrokken zijn bij jouw proces en samen met jou oplopen. Zullen we een vrijblijvende afspraak maken?

Mijn kernwaarden

Vriendelijk

Ik wil iemand zijn die aangenaam, beleefd is. Die zorg en aandacht voor anderen heeft en aardig en attent is.

Oprecht

Ik vind het belangrijk om iemand te zijn die leeft en spreekt zonder bijbedoelingen. Ik vind het belangrijk dat de waarheid wordt gesproken en wil echt en eerlijk zijn.

Betrokken

Ik wil graag ergens mee te maken hebben. Ik hecht er waarde aan betrokken te kunnen zijn bij de belangen van iemand of iets.